تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته!

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب‌سایت ایران کوک: سالاد تبوله از سالاد های مشهور  کشورهای مدیترانه و به ویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. سالاد تبوله عدس بدلیل وجود عدس در ترکیباتش سالادی بسیار مقوی و خوشمزه است و در نیم ساعت آماده می شود. این سالاد می تواند شام یا میان وعده ای گیاهی، سالم و رژیمی باشد.

مواد لازم:

  •     عدس 200 گرم
  •     پیازچه 1 دسته
  •     گوجه گیلاسی 200 گرم
  •     جعفری تازه 1 دسته
  •     نعنای تازه 1 دسته
  •     روغن زیتون بکر
  •     لیمو ترش بزرگ 1 عدد

 

سالاد تبوله عدس

 

طرز تهیه:

 

1-عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

2-پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.

3-آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/424744/تبوله-عدس-سالاد-مدیترانه‌ایِ-نیم-ساعته

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up