با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- 6 عدد گوجه فرنگی رسیده و بزرگ
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک و یک دوم فنجان پیاز خرد شده
- دو عدد حبه سیر خرد شده
- دو فنجان آب مرغ بدون نمک
- یک دوم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 56 گرم پنیر خامه ای کم چرب
- سه چهارم فنجان ریحان که درشت خرد شده باشد
- 28 گرم برش نان سبوس دار
- اسپری پخت یا مقداری روغن برای چرب کردن
- 42 گرم پنیر چدار
روش پخت:
سینی فر را در بالاترین طبقه فر قرار دهید. فر را با درجه بالا گرم کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم برش دهید. گوجه فرنگی ها را به صورتی روی سینی پخت فویل کشیده شده قرار دهید که سمت برش خورده آنها رو به پایین باشد. گوجه فرنگی ها را 5 دقیقه یا تا زمانی که پوسته آنها تیره شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کنید پوست آنها را بکنید و فویل را نیز دور بیندازید.
روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز اضافه کنید، سه دقیقه سرخش کنید. سیر را اضافه کنید، یک دقیقه سرخ کنید، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید، دو دقیقه بپزید. آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و به جوش بیاوردیشان. سپس پنیر خامه ای و ریحان را اضافه کنید.
میکسی که درست کرده اید را داخل مخلوط کن بریزید، قطعه وسط در مخلوط کن را بردارید(تا بخار بیرون برود) برای اینکه میکس داخل مخلوط کن بیرون نریزد یک حوله یا پارچه روی درب آن بگذارید. سپس تا زمانی که کاملا همه چیز ترکیب شود مخلوطش کنید. سوپ را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید.
سینی فر را با فویل بپوشانید، برش های نان را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید و روی سینی قرار دهید سپس روی دو برش نان پنیر قرار دهید و اجازه دهید 30 ثانیه در فر بمانند. هر ساندویچ را به شش قسمت تقسیم کنید و به همراه سوپ ها سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده می باشد. هر وعده شامل یک و یک دوم فنجان سوپ و سه قطعه از ساندویچ های پنیر می باشد.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد:
- کالری: 268
- چربی در یک وعده: 11.4 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 4.6 گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: 4 گرم
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.9 گرم
- پروتئین در یک وعده: 13 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 31 گرم
- فیبر در یک وعده: 7 گرم
- کلسترول در یک وعده: 20 میلی گرم
- آهن در یک وعده: 2 میلی گرم
- سدیم در یک وعده: 641 میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: 195 میلی گرم
- قند در یک وعده: 13 گرم
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.