با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
مواد لازم :
- یک بسته نودل
- یک چهارم فنجان برگ کاهو
- دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خشک خردشده
- دو قاشق غذاخوری ژامبون گوشت ریزشده
- یک قاشق غذاخوری پیازچه خردشده
- یک قاشق غذاخوری سس مایونز بدون چربی
طرز تهیه:
نودل ها را از که قبل پخته اید، در صافی بریزید تا آب آن، کاملا کشیده شود. سپس، آن ها را با استفاده از حوله کاغذی خشک کنید و مدت یک دقیقه در مایکروفر حرارت دهید.
دوباره آب اضافی نودل ها را بگیرید و تا حد امکان، رشته ها را خشک کنید.
ظرف نودل را مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
بعد از 20 دقیقه، همه مواد اولیه را با نودل ها مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
سالاد شما، آماده است؛ به همین سادگی، به همین خوشمزگی!
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/431252/طرز-تهیه-سالاد-نودل-سرد
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.