ترکیبِ سیب زمینی و سالاد تربچه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب سایت آوای سلامتی: سیب زمینی های با خردل و سبزی ها معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.

مواد لازم:

 

  •  سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی , شسته شده , دو نیم شده : 500 گرم
  •  خیار , نازک حلقه شده : 1 عدد
  •  نمک : 2 قاشق چای خوری
  •  تربچه , نازک حلقه شده : 1 دسته
  •  خردل : 1 قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
  •  مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

 

سیب زمینی و سالاد تربچه

 

 

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید .

2. در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از 30 دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید .

3. خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید .

4. در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/431238/ترکیبِ-سیب-زمینی-و-سالاد-تربچه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up