با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
وبسایت آشپزباشی: سالاد ترد کلم و سیب از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این سالاد خوشمزه و متفاوت را تهیه کنید و در کنار ناهار خود از آن لذت ببرید.
- کلم سفید ۱/۲ عدد
 - کلم قرمز ۱/۲ عدد کوچک
 - کرفس ۲۵۰ گرم
 - سیب ۱ عدد
 - لیمو ۱ عدد
 - سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
 - روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
 - سرکه ۱ قاشق غذاخوری
 - سس خردل ۱ قاشق چای خوری
 - نمک به میزان لازم
 - فلفل سیاه به میزان لازم
 - رازیانه ۱ عدد کوچک
 - جعفری ۱ مشت
 - پیازچه ۱/۲ دسته
 - آجیل ۴ قاشق غذاخوری
 

1-قابلمه ای بزرگ از آب را بجوشانید و کلم سفید خرد شده را برای ۲ دقیقه در آن بپزید، سپس آن را از آب جوش خارج کرده و فورا زیر آب سرد بگیرید و خشک کنید.
2- این کار را برای کلم قرمز هم تکرار کنید.
3- بعد کرفس را به همراه آب نیمی از لیمو برای مدت ۲ دقیقه بپزید و سپس با آب سرد آبکشی کرده و خشک کنید.
4-سیب خرد شده را با آب نیمه ی دیگر لیمو ترکیب کنید.
5-سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و سس خردل را با هم بزنید و به دلخواه به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
6-درکاسه ای بزرگ، تمامی سبزیجات را با رازیانه، سیب، جعفری و پیازچه ترکیب کنید، سپس سس را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
7-سالاد را در ظرف های مورد نظر بکشید و در صورت تمایل روی آن ها آجیل بپاشید.
1– کلم سفید، کلم قرمز و کرفس را ریز خرد کنید.
2– مغز سیب را جدا کرده و سیب را نازک خرد کنید.
3– رازیانه را خیلی نازک خرد کنید و برای مدت ۱ ساعت در ظرفی از آب سرد خیس کنید تا ترد شود. سپس آن را آبکشی کرده و خشک کنید.
4– برگ های جعفری و پیازچه را هم ریز خرد کنید.
5– در صورت تمایل می توانید از ترکیبی از آجیل و تخمه های خوراکی استفاده کنید. اگر سایز آن ها درشت است، آن ها را خرد کنید.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/436106/طرز-تهیه-سالاد-ترد-کلم-و-سیب
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





