با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
- سیب زرد 2 عدد
- پرتقال و نارنگی (پوست کنده قطعه قطعه شده) 8 عدد
- سیب قرمز 2 عدد
- موز (پوست کنده و حلقه شده) 4 عدد
- انار (دانه شده) 1 ونیم پیمانه
- کیوی ( رسیده / پوست کنده و خرد شده) 4 عدد
چاشنی :
- شکر (دانه ریز) 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه 3 قاشق غذاخوری
- دانه های خشخاش (یا تخم شربتی یا چیا) 2 قاشق چایخوری
- روغن گیاهی (هسته انگور/ کانولا / سبوس برنج / .. . . ..) 1/4 پیمانه
- روغن زیتون 1/4 پیمانه
- عسل 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
این سالاد خیلی ساده هستش.
سس سالاد را آماده میکنیم.
روغن ها +شکر + آبلیموی تازه +عسل با همزن دستی یا برقی هم میزنیم.
در انتها دانه های خشخاش یا چیا تخم شربتی را اضافه نموده و مخلوط میکنیم.
سس اماده شده را به میوه ها اضافه میکنیم و با هم ترکیب مکینیم.
این سالاد خوش رنگ و خوشمزه میتونه گزینه خوبی برای یلدا باشه.
نکات:
حتما از آبلیموی تازه استفاده کنین.
ترکیب آناناس / انبه / گلابی و نارنگی هم بسیار عالی خواهد شد.
بجز موز و سیب سایر میوه هارو میتونین از قبل اماده کنین.
نوش جان 🙂
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/439997/منوی-رنگارنگ-شب-یلدا-سالاد-میوه-زمستانی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.