با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
طرز تهیه کیک گوشت
مواد لازم برای تهیه کیک گوشت :
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
ادویه | به میزان لازم |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
روغن | 1/2 لیوان |
ماست | 1 لیوان |
آرد سفید | 1.5 لیوان |
تخم مرغ | 4 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ | 3 عدد |
طرز تهیه مواد میانی کیک:
پیاز را تفت می دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم آب مواد کشیده شود.
طرز تهیه مواد کیک:
تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.
قالب 20 سانت را آماده کرده و دیواره های آن را چرب می کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که 10 دقیقه گرم کرده ایم با شعله 180 درجه سانتی گراد و به مدت 50 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهید. اندازه این دستور برای 5 نفر خوب است و این کیک یک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.
گردآوری : بخش آشپزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.