با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مجله آشپزی مثبت: خورش سماق، سماق قاتوق یا خورش ترشه سماق یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که در گیلان طرفداران زیادی دارد. خورشی ترش و خوشمزه که اگر اهل خوردن غذاهای ترش باشید، بدون شک می تواند گزینه خوبی برای برنامه غذایی شما به حساب بیاید.
- 3 عدد سینه مرغ
- 500 گرم سبزی خورش
- 2 عدد پیاز
- 3 /1 پیمانه لوبیا قرمز
- 2 /1 پیمانه آبغوره
- 5 ق س سماق
- 3 /1 پیمانه غوره
- 5 حبه سیر
- روغن و نمک به مقدار لازم
1. سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس مرغ خرد شده ، 3 قاشق سماق و نمک را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغها میتوانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کردهاید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد.
2. سبزیها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزیهای سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.
3. پس از گذشت 2 ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد میتوانید سبزیهای تفت داده شده را با آبغوره و غورهها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد – به روغن بیفتد – سپس با برنج سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/432728/غذای-ترش-دوست-دارید-ترشه-سماق-گیلانی-بخورید
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.