با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
کروستینی با سس پستو
مواد مورد نیاز:
- ریحان سبز و بنفش: 200 گرم
- گردو (خردشده): 100 گرم
- پنیر سفت: 75 گرم
- سیر (له شده): 4 حبه
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
- نان جو: 4 عدد
- فلفل دلمه ای و روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
1- برای تهیه سس پستو؛ ریحان، گردو، پنیر، سیر، نمک و فلفل قرمز را در دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خمیر درآید. سپس روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید (مقدار آن باید تا حدی باشد که سطح مواد را بپوشاند).
2- سس آماده شده را درون ظرف درداری به مدت 30 دقیقه در بخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
3- نان جو را برش دهید، مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. سپس یک حلقه فلفل دلمه ای در وسط نان قرار داده و از سس داخل آن بریزید.
کروستینی با سس تاپناده
مواد مورد نیاز:
- کنسرو ماهی تن: 1 قوطی
- آب لیمو ترش: به میزان لازم
- زیتون (بدون هسته): 2 پیمانه
- سیر (له شده): 2 حبه
- موسیر: 5 حبه
- روغن زیتون: 5 ق س
- فلفل دلمه ای (حلقه ای خردشده): به میزان لازم
- نان جو: 2 عدد
روش تهیه:
1- روغن زیتون و ماهی تن (از قبل روغن آن خارج و با استفاده از چنگالی خردشده) را به تدریج به مخلوط مواد افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. بعد آن را به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2- برای تهیه سس تاپناده: آب لیموترش، زیتون، سیر و موسیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
3- نان را برش دهید، سپس مقداری روغن زیتون و مخلوط مواد را روی آن بمالید. بعد مقداری فلفل دلمه ای در وسط آن قرار داده و مقداری سس روی آن ریخته و سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/441565/2-نوع-کروستینی-یا-تُست-کوچک-ایتالیایی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.