قبل از تزریق لب بخوانید!

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آرایش و زیبایی همراه باشید :

هفته نامه سلامت – ترجمه ندا احمدلو: استفاده از پرکننده‌های لب در سال‌های اخیر،‌ محبوبیت فوق‌العاده‌ای بین مردم جهان پیدا کرده است. در کشور انگلستان و تنها در سال گذشته، تمایل به این کار حدودا 23 درصد بیشتر شده است. مساله‌ای که شاید از همه نگران‌کننده‌تر باشد، این است که تقریبا نیمی از علاقه‌مندان به پرکننده‌های لب را جوانان 18 تا 24 ساله تشکیل می‌دهند و این اتفاق بدون شک از نفوذ افراد مشهور مثل هنرپیشه‌ها در زندگی جوانان نشات می‌گیرد.

 

با توجه به همین وضعیت، با دکتر آنجالی ماهتو، متخصص پوست و نماینده بنیاد پوست بریتانیا، گفت‌وگوی مفصلی درباره پرکننده‌های لب انجام شده است. در این گفت‌وگو، دکتر ماهتو، نکات مهمی را بازگو می‌کند که به نظرش، همه افراد باید درباره مساله بحث‌برانگیز پرکننده‌های لب بدانند. نکاتی که در ادامه با آنها آشنا می‌شوید.

 

 

قبل از تزریق لب بخوانید!

1. درباره پزشک مورد نظرتان تحقیق کنید

قانون به هیچ فرد غیرمتخصصی اجازه نمی‌دهد که مواد پرکننده لب را برای دیگران تزریق کند. درنتیجه، تزریق پرکننده‌های لب نمی‌تواند در هیچ محیطی غیر از محیط‌های کلینیکی و معتبر انجام شود. پس هرگز اسیر این وسوسه نشوید که در سالن‌های زیبایی یا خانه دوستان، نسبت به تزریق پرکننده لب اقدام کنید.

 

اعتبار تخصصی و صلاحیت فردی که قصد دارد تزریق پرکننده لب را برایتان انجام دهد، باید با دقت تمام بررسی شود. پرکننده لب را فقط باید متخصصان پوست واجد شرایط یا جراحان پلاستیکی تزریق کنند که صلاحیتشان از سوی سازمان‌های رسمی تایید شده است. تخصص نداشتن در این کار می‌تواند باعث آسیب عروق لب و از دست رفتن بافت لب به‌دلیل عفونت ناشی از تزریق نادرست شود.

2. مواد پرکننده لب اثر موقتی دارند


رایج‌ترین مواد پرکننده‌ای که برای برجسته کردن لب‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، حاوی اسید هیالورونیک هستند. اسید هیالورونیک، ماده‌ای است که به‌طور طبیعی هم در بدن وجود دارد و زمانی که به لب‌ها تزریق می‌شود، می‌تواند لب‌ها را از 3 جنبه، یعنی شکل، ساختار و حجم، بزرگ‌تر کند.

 

البته نتایج حاصل از این تزریق موقتی هستند و معمولا حدود 6 ماه دوام می‌آورند. بنابراین، افرادی که از پرکننده‌های لب برای بزرگ‌تر کردن لب‌ها استفاده می‌کنند، باید بعد از مدتی دوباره این کار را تکرار کنند.

3. پرکننده‌های لب برای همه مناسب نیستند

از ‌نظر عملی و کاربردی ممکن است که پرکننده‌های لب برای همه افراد مناسب نباشند. درواقع، باید در سطح جهان یک ارزیابی سراسری روی چهره افراد انجام شود تا میزان سازگاری پرکننده‌های لب میان افراد مختلف دقیقا مورد بررسی قرار بگیرد.

قرار نیست نتیجه حاصل از تزریق پرکننده لب با تصور ایده‌آلی که در ذهن فرد مراجعه‌کننده وجود دارد، دقیقا منطبق باشد. بنابراین، نتایج نهایی باید براساس انتظارات واقع‌بینانه در نظر گرفته شوند. از منظر سلامت عمومی، پرکننده‌های لب نباید برای افرادی که مبتلا به هرپس دهانی یا تبخال فعال هستند، مورد استفاده قرار بگیرند. در ضمن، باید هنگام تزریق پرکننده لب برای افرادی که مبتلا به اختلالات لخته شدن خون، بیماری دیابت و لوپوس هستند، کاملا احتیاط کرد.

4. آماده‌سازی و اقدامات مقدماتی، نقش کلیدی دارند

شما باید قبل از تزریق پرکننده لب، درباره لزوم استفاده یا منع استفاده از داروهای تجویزی مختلف یا انواع مکمل‌ها با متخصص صحبت کنید. مواردی که در ادامه نام برده می‌شوند، نباید قبل از تزریق پرکننده لب استفاده شده باشند؛ داروهای ضدالتهابی غیراستروییدی (مثل آسپیرین و ایبوپروفن)، ویتامین E، روغن ماهی، جینسینگ و گیاه دارویی جینگو بیلوبا. این عناصر می‌توانند خون را رقیق کنند و احتمال ایجاد کبودی یا خونریزی را در لب‌ها افزایش دهند. البته استفاده از داروهای ضددرد مانند پاراستامول یا کدیین خطری ندارد و قاعدتا نباید باعث بروز هیچ گونه مشکلی شود.

5. تزریق پرکننده لب نباید بیش از حد دردناک باشد

مواد پرکننده لب می‌توانند با استفاده از سوزن‌های مختلفی تزریق شوند و انتخاب روش تزریق اساسا به تخصص پزشک و تصمیم‌گیری‌های تخصصی او بستگی دارد.

برخی از متخصصان قبل از تزریق پرکننده لب، از کرم بی‌حس‌کننده در محل تزریق استفاده می‌کنند و اجازه می‌دهند این کرم حدود 20 دقیقه روی محل مورد نظر باقی بماند. روش دیگر، استفاده از یخ برای بی‌حسی موقت لب‌هاست. این روش، به ‌جای احساس درد، فقط نوعی احساس ناراحتی در فرد ایجاد می‌کند و در زمان تزریق پرکننده لب فقط حس سوزش به ‌جا می‌گذارد. علاوه بر این، بسیاری از پرکننده‌های لب حاوی مواد بی‌حسی موضعی هستند. بنابراین، همین‌که عمل تزریق شروع می‌شود، احساس درد هم کاهش می‌یابد.

6. وقت تعیین‌شده برای تزریق را با دقت انتخاب کنید

هیچ‌وقت پرکننده لب را دقیقا قبل از رویدادهای اجتماعی مختلف مانند مراسم عروسی یا میهمانی تزریق نکنید. هر چقدر هم که پزشک شما حرفه‌ای باشد و از هر روشی هم که استفاده کند، باز هم نمی‌توان وجود کمی تورم و حتی کبودی را بعد از تزریق پرکننده لب منتفی دانست. البته این حالت‌ها معمولا خیلی سریع و با گذشت چند روز از بین می‌روند، اما همچنان لب‌ها برای استراحت و بازیابی خودشان به زمان نیاز دارند.

باید توجه داشت که در موارد نادر، اسید هیالورونیک می‌تواند باعث ایجاد واکنش در محل تزریق شود. این نوع واکنش‌ها می‌توانند برای 1 تا 2 هفته ادامه پیدا کنند.

7. نتایج حاصل از تزریق پرکننده لب می‌توانند برگشت‌پذیر باشند

اگر بعد از مدتی به این نتیجه رسیدید که پرکننده لب اصلا برای شما مناسب نیست، امکان خارج کردن اسید هیالورونیک با استفاده از نوعی آنزیم وجود دارد. تزریق ماده‌ای خاص به ‌نام هیالورونیداز در قسمت لب‌ها، عناصر پرکننده لب را از لب‌ها خارج می‌کند و لب‌ها را به حالت عادی خودشان برمی‌گرداند. البته این کار را هم باید جراح پلاستیک یا متخصصان پوست آموزش‌دیده در این زمینه انجام دهند.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آرایش و زیبایی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up