با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
وبسایت روزیاتو – فروغ بیداری: در این مطلب، یک سالاد گرم برایتان انتخاب کرده ایم که مملو از کدو حلوایی و سس آووکادوست. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.
- ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
- ۴۵۰ گرم کدو حلوائی
- ۴۵۰ گرم کلم بروکسل
- ۲ قاشق چایخوری آویشن
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱۱۵ گرم مخلوط سبزیجات سبز
برای سس آووکادو:
- ۱ عدد آووکادو
- یک حبه سیر
- آب ۱ عدد لیمو ترش
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، کلم بروکسل، آووکادو، فلفل دلمه ای، آویشن، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.
3. آنها را درون سینی فر ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شوند.
4. برای تهیه سس، همه مواد را درون غذاساز ریخته و هم بزنید تا یکدست و خامه ای شوند.
5. برای تهیه سالاد، درون ظرف موردنظر یک مشت سبزیجات سبز ریخته، روی آنها سبزیجات سرخ شده را قرار دهید. در آخر هم با قاشق سس آوکادو را اضافه کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/422296/سالاد-سبزیجات-سرخ-شده-با-سس-آووکادو
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.