با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت بدندید: کباب ترش یکی از کبابهای محلی شمال کشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود، ولی در اصل محصول انحصاریِ گیلانی هاست.
- گوشت راسته گوساله یا گوسفند: 400 گرم
- سبزی خرد شده (مخلوط گشنیز،جعفری و نعنا): 2 ق س
- رب انار: 1/2 پیمانه
- پیاز: 1 عدد درشت
- گردوی چرخ شده: 100 گرم
- سیر: چند حبه (رنده شود)
- نمک و فلفل و روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب ترش:
1. سیر ها را ریز خرد کنید.
2. پیاز را هم پوست کنده ، رنده کنید.
3. همه مواد لازم را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو، سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود.
4. بعد از این مدت، تکه های گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.
1. همزمان با رب انار می توانید مقداری هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنید.
2. برای درست کردن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده می توانید استفاده کنید.
3. فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما می توانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید.
4. اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.
1. برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.
2. گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که بک سبزی محلی است استفاده می کنند.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/453360/خوشمزه-ترین-غذای-گیلانی-با-دو-دستور-پخت-متفاوت
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.