با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
مواد لازم:
- لوبیا سبز 500 گرم
- روغن زیتون یا آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
- زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- سس سویا 1 قاشق چایخوری
- روغن کنجد 1 قاشق چایخوری
- نخود فرنگی 1 فنجان
- کنجد 2-3 قاشق چایخوری
- سیاه دانه 2-3 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز را داخل آن بریزید و 4 دقیقه بپزید. سپس نخود فرنگی را به آب در حال جوش اضافه کنید و 3-4 دقیقه بپزید. دقت کنید که در این نوع سالاد، سبزیجات نباید بیش از حد پخته و له شوند و باید تردی خود را حفظ کنند. سپس سبزیجات را با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب آن کاملا خارج شود. هر از گاهی آبکش را تکان دهید تا آب زودتر خارج شود.
3-لوبیا سبز و نخود فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید و خوب هم بزنید و با سس ترکیب کنید. سالاد را به میزان دلخواه با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. حدود 30 ثانیه سبزیجات را تفت دهید. در آخر مقداری کنجد و سیاه دانه روی سالاد بریزید. سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی را داخل ظرف مناسب بکشید و بصورت گرم سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/455047/سالاد-لوبیا-سبز-و-نخود-فرنگی-سالاد-سبز-و-با-طراوت
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.