با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
ماهنامه سفره ایرانی: سادهترین تعریف سالاد ترکیبی متنوع از انواع سبزیجات است که همراه نمک، روغن، سرکه یا آبلیمو خورده میشود، اما امروزه دیگر این تعریف برای سالاد کافی نیست، چون در حال حاضر از انواع گوشت سفید و قرمز، حبوبات، پنیر، غلات، میوه و صیفیجات در سالاد استفاده میشود و به همین دلیل این پیشغذا نیاز به بازتعریف و طبقهبندی جدیدی دارد.
سالاد کلم و ژامبون
ستایش پاکدل
میزان سرو: 10 الی 12 نفر
مواد لازم:
- کلم سفید (ریز خردشده): یک عدد
- خیار (نگینی خردشده): 4 عدد
- ژامبون (نگینی خردشده): 300 عدد
- پیازچه (ریز خردشده): 10 عدد
- ذرت (پخته): 420 گرم
- سس مایونز: سه چهارم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیشنهاد:
1- به جای خیار می توانید از خیارشور استفاده کنید.
2- در صورت تمایل می توانید از هویج رنده شده نیز استفاده کنید.
سس گشنیز و آووکادو
بیتا منوچهری
میزان سرو: یک پیمانه
مواد لازم:
- آووکادو: یک عدد
- سیر (پوست کنده): یک حبه
- برگ گشنیز (خردشده): یک چهارم پیمانه
- خامه ترش یا ماست یونانی: یک چهارم پیمانه
- آب لیموترش (تازه): یک ق س
- روغن زیتون: 3 ق س
- نمک: یک چهارم ق چ
- فلفل سیاه (پودرشده): یک چهارم ق چ
- آب: یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
تمامی مواد را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و به صورت صاف و یکدست درآورید. این سس خوشمزه را می توانید با انواع سالاد سرو کنید.
نکته: می توانید این سس را در ظرف دردار حدود یک الی دو هفته نگهداری کنید.
سالاد چغندر و انار
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
- چغندر (پوست کنده و خردشده): 3 پیمانه
- پیاز قرمز (نگینی خردشده): یک پیمانه
- سرکه سیب: یک چهارم پیمانه
- آب مرغ: یک چهارم پیمانه
- پوست رنده شده پرتقال: 3 ق س
- شیره افرا: یک ق س
- دانه انار: یک پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- برگ اسفناج (تازه): 2 پیمانه
- پنیر فتا (خردشده): یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و چغندر را حدود 30 الی 40 دقیقه در فر کباب کنید.
2. پیاز، سرکه، آّب مرغ، پوست رنده شده پرتقال و شیره افرا را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید و گه گاه مواد را هم بزنید. پس از 5 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد در مجاورت دمای محیط خنک شوند.
3. چغندر کباب شده و دانه انار را به مواد اضافه کنید. مخلوط را روی برگ اسفناج تازه بریزید و روی آن پنیر فتای خردشده و کمی نمک بپاشید و سرو کنید.
سالاد میگو و آووکادو
راضیه عمادی
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- گوجه فرنگی (خردشده): 3 الی 4 عدد
- خیار کوچک (خردشده): 3 عدد
- پیاز قرمز: (ریز خردشده): نصف یک عدد
- آووکادو (پوست کنده و خردشده): 2 عدد
- دانه ذرت: 450 گرم
- کاهو (خردشده): یک عدد
- کره: 2 ق س
- میگو (پوست کنده و پاک شده): 450 گرم
- فلفل سیاه (پودرشده): یک چهارم ق چ
- سیر (له شده): 2 حبه
- نمک: به مقدار لازم
- ارگانوی خشک: یک چهارم ق چ
- فلفل قرمز (پودرشده): یک چهارم ق چ
- آویشن: یک چهارم ق چ
- پودر سیر: یک ق چ
- مواد لازم سس:
- روغن زیتون: 3 ق س
- آب لیمو سنگی (تازه): 3 ق س
- برگ گشنیز (خردشده): یک دوم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد:
میگو را در ظرف مناسبی قرار داده و چاشنی ها و سیر له شده را به آن اضافه و مخلوط کنید. 2 قاشق سوپ خوری کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و میگو را به صورت یک لایه کف ظرف قرار داده و حدود 2 دقیقه تفت دهید. میگوها را برگردانید و طرف دیگر را نیز یک دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و پفکی شود. (از پخت بیش از حد میگو پرهیز کنید، زیرا لاستیک مانند خواهدشد). کاهو را خرد کنید و به صورت یک لایه کف ظرف سرو قرار دهید. گوجه، خیار، پیاز، آووکادو و دانه ذرت را مطابق شکل روی کاهو قرار دهید.
طرز تهیه سس:
روغن زیتون، آب لیموترش، برگ گشنیز خردشده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و مخلوط کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.