با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- یک کیلو و سیصد گرم گوجه فرنگی تازه، به چهار قسمت تقسیم شده باشد
- سه عدد موسیر متوسط، پوست کنده و به چهار قسمت تقسیم شده باشد
- سه حبه سیر، پوست کنده و له شده
- یک قاشق غذا خوری پونه کوهی تازه خرد شده
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه خرد شده
- یک عدد پیازچه، ریز و خرد شده باشد
- دو فنجان آب مرغ بدون نمک
- 28 گرم پنیر پیتزا رنده شده
- 56 گرم ریحان تازه، برگ و ساقه جدا شده باشد
طرز تهیه:
1-فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
2-گوجه فرنگی، موسیر، سیر، پونه کوهی، یک و یک دوم قاشق چای خوری روغن، یک دوم قاشق چای خوری نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و خوب بهم بزنید. میکس گوجه فرنگی را روی سینی پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. به مدت یک ساعت در دمای 375 درجه فارنهایت آن را بپزید.
3-ماهی تابه ای گود را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ماهی تابه یک و یک دوم قاشق چای خوری روغن اضافه کنید، روغن را تکان دهید تا همه ماهی تابه چرب شود. پیازچه را اضافه کنید، در ماهی تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 8 دقیقه بپزید. میکس گوجه فرنگی و آبی که کنارش جمع شده را به ماهی تابه اضافه کنید، سپس به مدت 2 دقیقه آن را بپزید. آب مرغ، پنیر، برگ ها و ساقه ریحان و یک دوم قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید. مواد را به جوش بیاورید و مرتب بهم بزنید.
3- 15 دقیقه یا تا زمانی که مقداری از مایعات کم شود به پختن ادامه دهید. پنیرها و ساقه هایی که روی سوپ جمع شده را جدا کنید و دور بیندازید. سوپ را در مخلوط کن قرار دهید. تا زمانی که خوب نرم شوند آن ها را مخلوط کنید. سوپ را بین 8 کاسه سوپ خوری به صورت مساوی تقسیم کنید. با یک قاشق غذا خوری روغن باقی مانده مقداری رویشان بریزید.
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 8 وعده می باشد، هر وعده شامل سه چهارم فنجان سوپ است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.
- کالری: 91
- چربی در یک وعده: 4.1 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 0.6 گرم
- چربی غیراشباع در یک وعده: 2.8 گرم
- چربی دارای حلقه های اشباع نشده در یک وعده: 0.5 گرم
- پروتئین در یک وعده: 4 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 12 گرم
- فیبر در یک وعده: 2 گرم
- کلسترول در یک وعده: 0.0 میلی گرم
- آهن در یک وعده: 1 میلی گرم
- سدیم در یک وعده: 289 میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: 50 میلی گرم
- قند در یک وعده: 5 گرم
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/463253/طرز-تهیه-سوپ-گوجه-فرنگی-خامه-ای
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.