طرز تهیه مرغ با بیسکویت

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت روزیاتو: در مواد لازم این دستور پخت، خمیر آماده بیسکوئیت وجود دارد که می توانید از سوپرمارکت های بزرگ یا فروشگاه هایی که مواد و وسایل قنادی دارند، تهیه کنید.

 
مواد لازم:

  •     ۶ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ عدد پیاز خرد شده
  •     نصف پیمانه آرد
  •     ۳ پیمانه آب مرغ
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ پیمانه خامه چرب
  •     ۲٫۵ پیمانه مخلوط سبزیجات نیمه آماده
  •     ۱ عدد مرغ کوچک پخته و خرد شده
  •     ۲ رول خمیر آماده بیسکوئیت

 

طرز تهیه مرغ با بیسکوئیت

طرز تهیه

1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-کره را درون یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.

3- پیاز را افزوده و ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شود.

4- آرد را بیفزائید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.

5-در این مرحله باید آب مرغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا همه مواد به طور کامل به خرد یکدیگر بروند.

6- آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

7-پس از اینکه مایع یکدست شد، خامه را بیفزائید و زیر شعله را کم کنید تا به تدریج غلیظ شود.

8- مخلوط سبزیجات و مرغ خرد شده را بیفزائید.

9-سپس آن ها را درون یک پیرکس مستطیلی بریزید.

10-خمیرهای آماده بیسکوئیت را روی مواد بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.

11- پس از خارج کردن از فر، چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/471127/غذای-من-درآوردی-طرز-تهیه-مرغ-با-بیسکویت

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up