با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
طرز تهیه املت قارچ و پیازچه
مواد لازم برای املت قارچ و پیازچه :
قارچ | 6 عدد |
پیازچه | چند عدد |
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد | نصف قاشق تا یک قاشق سر صاف غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زعفران | به مقدار لازم |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
زرشک | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه املت قارچ و پیازچه :
قارچ را شسته خرد کرده و با کره تفت می دهیم بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد پیازچه خرد شده و زرشک و گشنیز را اضافه کرده و کمی که تفت دادیم شعله را خاموش می کنیم تا این مواد کمی سرد شوند.
در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته نمک، فلفل سیاه و آرد و پودر بکینگ پودر و زعفران را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و مواد دیگر را به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم در ماهی تابه یک کم روغن می ریزیم وقتی که داغ شد موادمان را می ریزیم و هم نمی زنیم وقتی زیر آن پخت برای روی آن درب ماهیتابه را می گذاریم تا بپزد من روی آن را در توستر پختم با یک کم پنیر پیتزا که روی آن زدم.
گردآوری : بخش آشپزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.