با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از خواص مواد غذایی همراه باشید :
این گیاه اغلب در گروه سبزیجات طبقهبندی میشود در حالی که در واقع به طبقه خاص خود موسوم به قارچها تعلق دارد.
هزاران سال است که قارچ هم بعنوان ماده غذایی مناسب و هم برای اهداف و مصارف پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد.
به گفته متخصصان؛ قارچها منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک میکند.
بر اساس این گزارش، قارچها برای تقویت استخوانها مفید هستند، خستگی را رفع و کمبود ویتامین د را جبران میکند.
علاوه بر این، برای اینکه تمام مواد مغذی از مواد غذائی به بهترین صورت جذب شوند، بدن نیاز به ویتامینهای گروه ب دارد و قارچ یک دسته از این ویتامینها را میتواند، تامین کند.
به گزارش سایت “تغذیه گیاهخواری”، قارچها منبع سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم هستند. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلولها را از تاثیرات آسیبرسان و مخرب رادیکالهای آزاد در امان نگه میدارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا 65 درصد کاهش میدهد.
قارچها همچنین منبع مهمی از اسید فولیک هستند که ویتامین مهمی برای زنان بویژه در دوران بارداری محسوب میشود.
معمولا قارچ را بایستی فقط به صورت پخته مصرف کرد زیرا قارچها آلوده به موادی هستند که فقط در اثر طبخ از بین می روند.
ولی قارچهایی را که در واحدهای صنعتی تولید میشوند، میتوان بدون هیچ مشکلی پس از تمیز کردن مصرف کرد.
با وجود خواص سرشاری که این خوردنی دارد متخصصان تغذیه توصیه میکنند؛ اشخاصی که نمیخواهند از گوشت استفاده کنند برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنشان نمیتوانند قارچ را جایگزین آن کنند چون قارچ جای گوشت را نمیگیرد.
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/khavas-ghaza/qualities-mushrooms-activities.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای خواص مواد غذایی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.