با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سوپ مرغ و ورمیشل را به شما آموزش داده ایم. امیدواریم از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- ماست: 4 ق س
- آرد: 2 ق س
- تخم مرغ: یک عدد
- ران مرغ: یک عدد
- رشته فرنگی (ورمیشل): یک پیمانه
- کره: یک ق س
- سیر (له شده): 2 حبه
- سرکه: یک چهارم پیمانه
- آب: به مقدار لازم
- فلفل قرمز: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- نعناع خشک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ران مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. مقدار کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. سپس مرغ را ریش ریش کرده و آب مرغ را کنار بگذارید.
2. ماست، تخم مرغ و آرد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. 2 پیمانه آب را در ظرف جداگانه ای به جوش آورید و مخلوط ماست را به آن اضافه کنید. هنگامی که به جوش آمد آب مرغ و کره را به آن اضافه کنید.
3. مواد را هم بزنید تا به جوش آیند. سپس رشته فرنگی (ورمیشل) و مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.
4. در پایان پخت نمک، فلفل و نعناع خشک بیفزایید. سرکه و سیر له شده را با هم در ظرف جداگانه ای مخلوط کرده و هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/491416/درمان-سرماخوردگی-با-سوپ-مرغ-و-ورمیشل
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.