با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه کروکت ماهی را به شما آموزش داده ایم. این غذا خیلی ساده، اما مدرن است.
مواد مورد نیاز:
- ماهی تن: 300 گرم
- پنیر گودا (درشت رنده شده): 75 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- سیب زمینی (پخته شده): 150 گرم
- سیر (رنده شده): 1 حبه
- جعفری (ساطوری خردشده): 2 ق س
- پودر گشنیز: 1 ق چ
- پودر سوخاری: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1- ماهی تن و سیب زمینی را باهم چرخ کنید. سپس سیر، نمک، فلفل سیاه و پودر گشنیز، پنیر گودا، 2 قاشق سوپخوری پودر سوخاری، جعفری و 2 عدد تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2- از مواد به اندازه یک گردو (یا بیشتر) بردارید، سپس آن را گرد کنید و در پودر سوخاری بغلتانید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود). بعد به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
3- بقیه تخم مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه درون کاسه ای ریخته و هم بزنید.
4- گلوله آماده شده را در تخم مرغ زده شده بغلتانید (تا حدی که به کف دست نچسبد). سپس درون روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
• «تخم مرغ» یک عدد تخم مرغ متوسط 76 کیلو کالری انرژی دارد و مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ، 3 درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و 4 درصد نیاز انرژی یک زن بالغ را تامین می کند و منبع خوبی از ویتامین های گروه ویتامین A می باشد. همچنین ویتامین D و ویتامین E را به مقدار کافی و لازم تامین می کند. تخم مرغ به مقدار خیلی کم کربوهیدرات دارد و نیز فاقد فیبر غذایی است.
• تخم مرغ حاوی تمامی املاح برای تامین سلامتی فرد است. به خصوص اینکه منبع بسیار خوب ید و فسفر می باشد که ید برای ساخت هورمون تیروییدی و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوان های بدن لازم می باشند. در تخم مرغ روی، سلنیم، آهن و کلسیم وجود دارد که روی باعث بهبود زخم، بلوغ و رشد بهتر می شود و عفونت را نیز از بین می برد.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/478223/آشپزی-با-تن-ماهی-کروکت-ماهی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.