چگونه – آش جو – خوشمزه درست کنیم؟

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت آکاایران: آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل. البته از بین همه آش ها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست. این دستور طرز پخت آش جو را استفاده کنید، حتما از آن لذت می برید.

مواد لازم:

  • نیم کیلو گوشت خورشتی
  • ۱ پیاز بزرگ
  • ۲ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱/۲ فنجان لوبیا سفید
  • ۱/۲ فنجان عدس
  • ۱/۲ فنجان نخود
  • ۱ فنجان جعفری
  • ۱ فنجان گشنیز
  • ۱ پیازچه فنجان
  • اسفناج ۲ فنجان
  • برنج ۱/۴ فنجان
  • یک و نیم فنجان جو

 

 

چگونه «آش جو» خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه:


۱-اولین کاری که برای تهیه ی این آش انجام میدهید این است که نخود و لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید.

۲-پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت خورشتی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و نخود و لوبیا سفید و عدس را اضافه کنید و به مدت یک ساعت با شعله حرارت متوسط باید بپزد

۳-بعد از گذشت یک ساعت برنج و جو را که از قبل به مدت یک ساعت در آب خیس کرده بودیم را به قابلمه اضافه میکنیم.

۴-سبزیجات را خرد میکنیم و بعد از گذشت یک ساعت به قابلمه اضافه میکنیم و در صورت نیاز ۱ یا ۲ فنجان آب به قابلمه اضافه میکنیم و آش باید حدود یک ساعت دیگر بپزد تا آماده شود.

۵-در صورت تمایل میتوانید گوشت را بیرون آورده و بکوبید یا خرد کنید و مجددا به قابلمه اضافه کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/496432/چگونه-آش-جو-خوشمزه-درست-کنیم

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up