با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه طبخ پاستا به روش جدید را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- اسپاگتی (یا لینگوئینی) 120 گرم
- کره (بدون نمک) نصف فنجان
- سیر (بدون پوست) 1 حبه
- دانه فلفل قرمز (له شده) 1/4 قاشق چایخوری
- گردو (نصف شده) نصف فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- پنیر پارمزان به مقدار لازم
- نمک طبق ذائقه
طرز تهیه:
1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به آن اضافه کنید. طبق دستور روی بسته بپزید.
2. کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید.
حبه ی سیر، دانه فلفل قرمز و گردو را اضافه کنید. 6 تا 8 دقیقه تقت دهید تا گردو بو داده شود.
3. با یک کفگیر گردو ها را در یک کاسه بریزید و حبه ی سیر را دور بریزید.
4. تخم مرغ ها را در کره بشکنید و بپزید تا سفیده ببندد اما زرده ها هنوز شل باشند.
تخم مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک بشقاب قرار دهید.
5. پاستای پخته شده را به تابه اضافه کنید و در کره ی قهوه ای هم بزنید.
6. برای سرو کردن روی پاستا یک تخم مرغ، کمی گردو و پنیر پارمزان تازه رنده شده بریزید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/486589/پاستا-را-با-این-روش-جدید-درست-کنید
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.