خواص آلبالو و گیلاس

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از خواص مواد غذایی همراه باشید :

 

 

خواص آلبالو و گیلاس

 

 

اسم من ((آلبالو)) است !

ما دو برادریم یکى بنام آلبالو و یکى بنام گیلاس .

براى چاقها نعمت بزرگى هستم .

در هسته و دمم خواص بسیارى هست.

ماسک برادرم گیلاس براى زیبایان بسیار مفید است

 

 

ما دو برادر هستیم یکى به نام آلبالو و دیگرى گیلاس و از ترکیبمان آلبالو گیلاس به عمل آمده است . به من آلوبالو و آلو بو على هم گفته اند. رنگ من سرخ است ولى برادرانم گیلاس به رنگهاى صورتى سرخ – زرد و سیاه ظاهر شده اند. طعم من ترش و برادرانم شیرین و گاهى میخوش مى باشند همه ما برادران سرشار از ویتامین هاى آ – ب – د – و ث هستیم موادى مانند منیزیم – کلسیم و آهن زیاد داریم و کمى هم داراى سدیم و پتاسیم و روى و فسفر مى باشیم . ترشى خون را پائین مى آوریم . ادرار را زیاد مى کنیم و براى مبتلایان به نقرس – رماتیسم و مفاصل شراین غذاى مفیدى هستیم .

 

 

برادرم گیلاس سینه را نرم مى کند. معده را ضد عفونى مى نماید. و تخمیر معده را از بین مى برد و از این رو یبوست را معالجه مى کند و اسهال مخصوصا اسهال خونى را شفا مى بخشد، و بسیار سهل الهضم است . براى مبتلایان به مرض چاقى یک غذاى ایده آل است و مبتلایان و کسانى که مى خواهند لاغر شوند مى توانند گیلاس را قبل از غذا میل نمایند. زیرا خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر مى کند و جلوى اشتها را مى گیرد و در عین حال او را چاق نمى نماید و این ، به علت آن است که قند گیلاس با قند انگور متفاوت است و روى همین اصل ، براى مبتلایان به مرض قند بسیار نافع بوده و خوردنش ضررى ندارد، هیچوقت گیلاس را بعد از غذا و سر سیرى نخورید. زیرا معده را سنگین و ایجاد تخامه مى نماید.

 

 

من خودم صفرابر خوبى هستم ، قى و اسهال صفراوى را درمان مى کنم . عطش و التهاب را کم مى کنم و دوست معده و کبد هستم – میوه ى خشک شده من کمى قابض است .

 

 

چنانچه مغز هسته مرا گرفته با یک دهم وزنش ، رازیانه جوشانده ، و میل نمایید، سنگهاى کلیه و مثانه را از بین میبرد.

 

 

صمغ درخت من و برادرانم سینه را نرم مى کند و رنگ رخسار را باز کرده ، قلب را جلا مى دهد. براى درمان سرفه بهتر است که صمغ را گرفته با آب سرد میل نمایید.

 

 

یکى دیگر از مزایاى برادرم گیلاس آن است که دم کرده دم آن ادرار را زیاد مى کند و این خاصیت او شهرت جهانى دارد.

 

 

خواص آلبالو و گیلاس

 

 

جوشانده برگ گیلاس در شیر ملین است .

 

 

ماسک زیبایى که با گوشت گیلاس تهیه مى شود، پوست را نرم و رنگ رخسار را باز مى نماید و براى این کار بهتر است که از گیلاسهاى درشت خراسانى استفاده کنید و گوشت آنها را روى صورت بمالید و بگذارید مدتى بماند.

 

 

گیلاسهاى خراسانى که در قشم و میگون کاشته شده و از آب رودخانه شمشک سیراب مى شوند، فسفر بیشترى دارند و روى این اصل در مقابل آفات نباتى قدرت مبارزه بیشترى دارند و خوردن آنها مغز را تقویت مى نماید. و در اینجا بد نیست بدانید که بزرگترین معدن فسفر دنیا در شمشک قرار دارد.

 

 


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/khavas-ghaza/elite-sour-cherry-cherry.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای خواص مواد غذایی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up