با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای
مواد لازم برای پیراشکی پنیری :
تخم مرغ (کوچک) | 2 عدد |
سرشیر | 150 گرم |
ماست | یک دوم پیمانه |
نمک | یک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | یک قاشق سوپخوری |
آرد | 3 پیمانه |
برگ جعفری (ریز خرد شده) | به مقدار لازم |
شبت (ریز خرد شده) | به مقدار لازم |
پنیر فتا | به مقدار لازم |
دانه کنجد | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیراشکی پنیری :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ، ماست و سرشیر را با همزن به خوبی مخلوط کنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید (مقدار آرد باید تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد).
برگ جعفری و شبت ریز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنید. مقداری از پنیر فتا وسط هر یک بگذارید و خمیر را روی مواد برگردانده و با چنگال لبه های آن را محکم کنید.
آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. زرده تخم مرغ ها را کمی زده و با برس روی پیراشکی ها بمالید و دانه کنجد روی آنها بپاشید.
پیراشکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.