طرز تهیه توپک مرغ سوخاری

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز تهیه توپک مرغ سوخاری,پخت توپک مرغ

طرز تهیه توپک مرغ سوخاری

 

در خانه شما هم مثل خانه ما فقط ران و سینه مرغ می خورید؟ مثل ما بقیه قسمت های دیگر آن را نمی خورید امروز من بال و گردن پشت را پختم با آب مرغ سوپ درست کردم با گوشت آن هم توپک مرغ سوخاری. حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه است اصلا بو نمی دهد برای کسانی که به بوی مرغ حساسند.

 

مواد لازم برای تهیه توپک مرغ سوخاری :

 مرغ پخته200 گرم 
 سیب زمینی درشت آب پز2 عدد 
 پیاز1 عدد 
 سیر2-3 حبه 
سویا سس2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
پودر سوخاریبه مقدار لازم
نمک و فلفل و ادویهبه میزان لازم

 

طرز تهیه توپک مرغ سوخاری :

فیله مرغ را به شیوه دلخواه بپزید. 

بعد که پخت بگذارید خنک شود و بعد آن را بیندازید در دستگاه غذاساز پیاز و سیر را هم به آن اضافه کنید. سیب زمینی آب پز را هم رنده کنید و همه این ها را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و سویا سس بزنید و بگذارید در یخچال به مدت یک ساعت سپس از مایه به اندازه نارنگی بردارید و به شکل توپ در بیاورید کاملا در دست گرد کنید و اول در تخم مرغ و بعد هم در پودر سوخاری بغلتانید.

روغن فراوان را بگذارید داغ شود و این توپک ها را در روغن شناور سرخ کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up