با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
ماهنامه سفره ایرانی – ستایش پاکدل: سیگارت قارچ نوعی غذای ساده، اما جالب است که شکل آن خمیری است که درون آن با موادی پر شده و ظاهر آن کمی شبیه سیگار است.
میزان سرو: 10 الی 12 عدد
مواد لازم:
- آرد: 500 گرم
- خمیر مایه: 30 گرم
- نمک: به مقدار لازم
- شکر: یک قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- شیر: یک پیمانه
- کره (ذوب شده): 80 گرم
مواد لازم میانی:
- قارچ (نگینی خرد شده): یک کیلوگرم
- پیاز (ریز خرد شده): 2 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
- دانه کنجد: به مقدار لازم
- تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
1. شیر را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و خمیر مایه، شکر، نمک و 2 الی 3 قاشق سوپ خوری آرد را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد به مدت 10 الی 15 دقیقه خنک شوند.
2. زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی به خوبی بزنید. سپس مخلوط شیر را به آن اضافه و مخلوط کنید. بقیه آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. در پایان کره ذوب شده را اضافه و مخلوط کنید.
4. برای تهیه لایه میانی، پیاز را در روغن تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن بخار شود. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز بیفزایید.
5. خمیر را از ظرف خارج کرده و کمی ورز دهید. آن را روی سطح کار به شکل مستطیلی نازک پهن کنید. خمیر را به باریکه هایی به پهنای 8 الی 10 سانتیمتر پهن کنید و مقداری از مواد میانی را روی آن پخش کرده و خمیر را پیچیده و شکل لوله در آورید.
6. آنها را در سینی فر چیده و روی آنها را با برس تخم مرغ کمی زده شده بمالید و دانه کنجد بپاشید. سینی را حدود 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شود.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/495930/سیگارت-قارچ-غذای-خمیری-با-مواد-میانیِ-ساده
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.