پیتزای میگو را حتما امتحان کنید

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

پیتزا میگو

طرز تهیه:

1-ابتدا مایه خمیر، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید. آن‌گاه به مدت 5 دقیقه در محیطی گرم بگذارید تا مایه خمیر عمل آید.

2-سپس روغن، مایه خمیر عمل آمده و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

3-خمیر را روی سطح میز کار انتقال دهید، کمی آرد بپاشید، ورز دادن را ادامه دهید تا کاملا یک‌دست شود.

4-اینک خمیر را در کاسه ‌چربکرده قرار دهید، روی کاسه را بپوشانید و در جای مناسبی به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجمش دوبرابر شود.

5-آن‌گاه مقداری از خمیر برداشته روی سطح کار آرد پاشیده به شکل دایره باز کنید و در سینی مخصوص قرار دهید حالا روی خمیر قدری سس گوجه‌فرنگی بمالید.

6-سپس نیمی از پنیرها را روی خمیر بریزید و روی آن براکلی، میگو و گوجه گیلاسی را قرار دهید. اکنون باقیمانده پنیرها را رویش بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد آن را بپزید.

یادآوری 1: در هنگام ورز دادن، نچسبیدن خمیر به انگشتان شما نشانه آماده شدن خمیر است.

یادآوری 2: اگر به هر دلیلی خمیر مدت زمان بیشتری استراحت کرد با انتقال آن به یخچال از بیشتر شدن حجمش جلوگیری کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/506465/پیتزای-میگو-را-حتما-امتحان-کنید

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up