با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
طرز تهیه:
1-ابتدا مایه خمیر، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید. آنگاه به مدت 5 دقیقه در محیطی گرم بگذارید تا مایه خمیر عمل آید.
2-سپس روغن، مایه خمیر عمل آمده و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
3-خمیر را روی سطح میز کار انتقال دهید، کمی آرد بپاشید، ورز دادن را ادامه دهید تا کاملا یکدست شود.
4-اینک خمیر را در کاسه چربکرده قرار دهید، روی کاسه را بپوشانید و در جای مناسبی به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجمش دوبرابر شود.
5-آنگاه مقداری از خمیر برداشته روی سطح کار آرد پاشیده به شکل دایره باز کنید و در سینی مخصوص قرار دهید حالا روی خمیر قدری سس گوجهفرنگی بمالید.
6-سپس نیمی از پنیرها را روی خمیر بریزید و روی آن براکلی، میگو و گوجه گیلاسی را قرار دهید. اکنون باقیمانده پنیرها را رویش بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد آن را بپزید.
یادآوری 1: در هنگام ورز دادن، نچسبیدن خمیر به انگشتان شما نشانه آماده شدن خمیر است.
یادآوری 2: اگر به هر دلیلی خمیر مدت زمان بیشتری استراحت کرد با انتقال آن به یخچال از بیشتر شدن حجمش جلوگیری کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/506465/پیتزای-میگو-را-حتما-امتحان-کنید
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.