با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت دکتر کرمانی: این سوپ مخصوص فصل بهار و تابستان است با تمام وجود هم این را فریاد میزند: رنگ درخشان، طعم با طراوتی که دارد و دمای پایینش. این سوپ خوشمزه چندین نوع از سبزیجات تازه را در خود دارد از این رو سرشار است از فیبر و انواع ویتامین ها. روغن زیتون نیز چربیهای سالم را به آن اضافه کرده.
مواد لازم:
- ۴ عدد فلفل دلمهای متوسط
- دو عدد گوجه فرنگی بزرگ
- یک و یک دوم فنجان خیار پوست کنده و برش خورده (ترجیحا بدون دانه)
- ۲ حبه سیر
- ۲ قاشق غذا خوری سرکه سفید
- سه چهارم قاشق چای خوری نمک
- ۵ قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک و یک دوم قاشق غذا خوری آب لیمو
- ۲ قاشق غذا خوری پیاز خرد شده (فقط پیاز سفید)
1. مقداری از فلفل دلمه ایها را به صورت مکعبی خرد کنید تا به اندازه یک چهارم فنجان برسد و سپس کنارشان بگذارید. مقداری از گوجه فرنگیها را هم به صورت مکعبی خرد کنید تا به اندازه یک چهارم فنجان برسند سپس کنارشان بگذارید.
3. یک چهار فنجان باقی مانده فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. پیازها و یک قاشق غذا خوری آب لیمو باقی مانده را به آنها اضافه کنید و بهم بزنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۶ وعده میباشد هر وعده شامل یک فنجان سوپ میشود.
- کالری: ۱۶۱
- چربی در یک وعده: ۱۱. ۹ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۱. ۶ گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: ۸. ۳ گرم
- چربی دارای حلقههای غیر اشباع در یک وعده: ۱. ۳ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۳ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۱۳ گرم
- فیبر در یک وعده: ۲ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۰. ۰ میلی گرم
- آهن در یک وعده: ۱ میلی گرم
- سدیم در یک وعده: ۲۷۰ میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: ۳۵ میلی گرم
- قندها در یک وعده: ۴ گرم
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/539281/سوپی-که-فریاد-می-زند-مخصوص-تابستان-است
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.