طرز تهیه خورش گردو

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

درست کردن خورش گردو,نحوه پخت خورش گردو

طرز تهیه خورش گردو

 

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 1:30

 

مواد مورد نیاز برای 4 نفر :

 گوشت گوسفندی (خردشده) 300 گرم 
 گردو (4 پرشده)  300 گرم
 پیاز (نگینی‌ خردشده)  1 عدد
 رب انار ملس یک‌ دوم پیمانه 
زرشک 2 قاشق سوپخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش گردو :

داخل قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و 2 پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

 

گردو را با مقداری روغن تفت دهید.

رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.

 

منبع : masterchefmag.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up