با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت بدونیم: برای لذت بردن از وعده صبحانه می توانید یک پیتزای صبحانه عالی درست کنید. شاید شکستن تخم مرغ روی پیتزا به نظر عجیب بیاید اما با آن صبحانه ای خوشمزه تر و لذیذتر خواهید داشت. تخم مرغ ها باید کوچک باشند و به طور کامل روی پیتزا پخش شوند تا کاملا بپزند. البته این بستگی به سلیقه شما دارد اگر بخواهید می توانید تخم مرغ ها را کمی شل تر درست کنید. برای درست کردن این غذا می توانید از ظرف چدنی استفاده کنید.
- ۱ عدد خمیر پیتزا (می توانید خمیر را خودتان درست کنید یا حاضری تهیه کنید)
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۴ ورق بیکن گوشت گوساله یا کالباس خشک
- ¼ پیمانه اسفناج تازه یا سبزیجات دیگر به دلخواه
- ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
- ۱ پیمانه سس پیتزا
- ۱ الی ۲ پیمانه پنیر موزارلا
- ½ پیمانه قارچ
- ½ پیمانه فلفل دلمه ای سبز و زرد
طرز تهیه:
1-در ابتدا خمیر را با وردنه روی سطح تمیزی صاف کنید و کف تاوه چدنی قرار دهید.
2-در مرحله بعد سس پیتزا را روی خمیر بریزید. سپس ¼ پیمانه پنیر را روی سس بریزید. پنیر باعث می شود مواد به خوبی به خمیر بچسبند.
3-بیکن یا کالباس را روی پیتزا بریزید و سپس اسفناج و فلفل دلمه ای و دیگر سبزیجات مورد دلخواه را روی آن بریزید. در آخر باقیمانده پنیر را به آن اضافه کنید.
4– ۴ عدد تخم مرغ را روی چند قسمت مختلف پیتزا بشکنید.
5-سپس تاوه را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزد. زمانی که پنیر کاملا آب شده و خمیر پیتزا قهوه ای رنگ شود پیتزا آماده است.
6-در آخر روی آن ریحان تازه خرد شده بریزید و سرو کنید. می توانید از سبزی آویشن که عطر و بوی خوبی دارد برای روی پیتزا استفاده کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/548471/روش-تهیه-پیتزای-صبحانه-پیتزایی-عجیب-و-به-یادماندنی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.