با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مجله سرآشپز – سمیه دیندار: اگر عادت دارید برای شام حتما سالاد یا غذاهای خیلی سبک میل کنید، این غذا را درست کنید که هم سبک است و هم کاملا سیر می شوید. طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی را به شما آموزش داده ایم.
مواد مورد نیاز:
- مرغ بدون استخوان (خرد شده): 500 گرم
- کلم بروکلی: 2 پیمانه
- قارچ (اسلایس شده): 1 پیمانه
- زنجبیل تازه (خرد شده): 2 ق چ
- سیر (خردشده): 1 ق چ
- آب مرغ: یک چهارم پیمانه
- شکر: 1 ق چ
- روغن کنجد: 2 ق چ
- سس سویا: 1 ق چ
- آرد ذرت: 1 ق چ
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن جامد: به میزان لازم
روش پخت:
1. یک قاشق چایخوری روغن جامد را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس کلم بروکلی و قارچ را به آن افزوده و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
2. زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سپس سبزیجات را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
3. تابه را با دستمال آشپزخانه تمیز کرده و 1 قاشق سوپخوری روغن جامد را درون آن ریخته و بگذارید تا گرم شود.
4. مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل درون تابه ریخته، به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا مرغ طلایی رنگ شود و بپزد.
5. مخلوط کلم بروکلی و قارچ را به مرغ افزوده، بعد از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.
6. مخلوط مرغ را داخل ظرفی بریزید. بعد آب مرغ، شکر، روغن کنجد و سس سویا را با هم مخلوط کنید و روی آن بریزید…
7. آرد ذرت را با 1 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید.
8. مخلوط مرغ را به مدت 30 ثانیه تفت داده و پس از جوش آمدن، مخلوط آرد ذرت را به آن افزوده و 1 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید. سپس به همراه برنج سرو کرده و روی آن کمی کنجد بپاشید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/551266/طرز-تهیه-خوراک-مرغ-و-بروکلی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.