سوپ مرغ و چغندر؛ عاشقش می شوید

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

دستور تهیه:

1. ابتدا سبزیجات را آماده کنید. پیاز را از وسط دو نیم کنید و خلالی خرد کنید.

2. سپس حبه های سیر را پوست گرفته و خرد کنید. ساقه های کرفس را هم خرد کنید.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

3. یک عدد کلم قرمز را نصف کرده و همانند تصویر خرد کنید. خرد شده کلم باید به اندازه ۴ پیمانه باشد.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

4. سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی و نازک خرد کنید.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

5. سپس هویج ها را درست مثل سیب زمینی ها به شکل خلالی خرد کنید.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

6. چغندرها را پوست گرفته و مثل سیب زمینی خلالی خرد کنید. در این جا از ۲ عدد چغندر بزرگ (حدود ۴ پیمانه) استفاده شده اما بهتر است ۳ عدد چغندر کوچک استفاده کنید. چون چغندرهای کوچک شیرین تر هستند.
7. اکنون که تمام سبزیجات آماده شده اند شروع به پخت سوپ می کنیم.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

8. روغن زیتون را داخل قابلمه داغ کنید.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

9. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پیازها را در روغن زیتون تفت می دهیم تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

10. سپس سیر و کرفس را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

11. باقیمانده سبزیجات چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

 

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

 

12. نمک و فلفل به مقدار دلخواه اضافه می کنیم.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

13. سپس آب مرغ را اضافه می کنیم. (اگر دوست داشته باشید می توانید به جای آب مرغ آب سبزیجات اضافه کنید) و منتظر می شوید تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا سوپ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

14. زمانی که سوپ در حال پختن است می توانید مرغ را آماده کنید. روی مرغ ها کمی نمک و فلفل بزنید، داخل تاوه کمی روغن زیتون بریزید و مرغ ها را داخل تاوه قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب تاوه را ببندید تا مرغ ها بپزد.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

15. بعد از این که مرغ آماده شد آن را با چنگال ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

16. بعد از این که سبزیجات پخته شدند شوید تازه، سرکه سیب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در صورت نیاز کمی هم نمک به آن بزنید.

دستور تهیه سوپ مرغ و چغندر

17. اکنون سوپ ما آماده است روی آن را با خامه ترش و کمی شوید تازه تزئین کرده و میل کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up