طرز تهیه آش گوجه سبز

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله سرآشپز:

مواد مورد نیاز:

  • گوجه سبز: 1 کیلوگرم
  • برنج (خیس شد9: 200 گرم
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • لپه (خیس شده): 75 گرم
  • لوبیا قرمز (خیس شده): 75 گرم
  • پیاز (خلالی خرد شده): 2 عدد
  • سبزی آش (خرد شده): 1 کیلوگرم
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • نعنا خشک: 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به میزان لازم

 

آش گوجه سبز

 

روش پخت:

1. لوبیا قرمز را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم پز شود، بعد لپه را به آن افزوده و به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس برنج، گوشت چرخ کرده (از قبل با مقداری روغن، سیر و کمی پیاز تفت دهید)، سبزی آش (مخلوطی از تره، جعفری، نعنا و گشنیز)، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برنج نیم پز شود.

2. گوجه سبز را به مواد اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.

3. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز را به همراه مقداری روغن درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس آن را به همراه نعنا خشک به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد و همه مواد پخته شود.

4. آش آماده شده را درون ظرفی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/562883/طرز-تهیه-آش-گوجه-سبز

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up