قوت؛ پیش غذای لذیذ همدانی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وبسایت من آشپزم: قوت یک پیش غذای همدانی خیلی خوشمزه است و سبک و ساده و البته به دور از مواد شیمیایی و مضر.

مواد لازم:

 

  • نان لواش  ۱۰ عدد
  • پنیر لیقوان  ۱ کیلوگرم
  • گردو  ۲۰-۲۵ عدد
  • سبزی  ۵۰۰ گرم

 

قوت (پیش غذای لذیذ همدانی) همدان

 

طرز تهیه:

 

1. نان لواش و یه روز بیرون بذارید تا کامل خشک بشه میتونید با دست خرد کنید یا داخل کیسه بریزید و با زدن وردنه یا چوب اینکارو انجام بدین(میتونید نون هایی که تو سفره رو می مونه کم کم خشک کنید و کمی زیاد شد استفاده کنید)، سبزی هایی شامل ریحان،نعنا به صورت ریز خرد کنید، خیار ریز شده نگینی کوچک، پنیر کوزه ای لیقوان در نهایت اگه نبود پنیر پاستوریزه،گردوی خرد شده.

2. مواد و با دست کامل ورز بدین تا رطوبت سبزیجات و پنیر به نون میرسه و نرم میشه و مزه مواد به خورد هم میره حالت سنتی به این شکل که تو دست ی گوله جمع میکنن و منسجم میکنن ولی من کمی مدرنتر درست کردم تو قالب ریختم و فشرده اش کردم که مناسب سفره های عصرانه و مجالس هم باشه

نکته:

 

1. نوع دیگه ای هم هست ک روغن حیوانی و تخم مرغ ابپز و سیب زمینی پخته هم اضافه کنید که ی مقدار سنگینتر میشه.

2. مدل قزوینی نعنا داغ و پیاز داغ با نمک و فلفل و زردچوبه+ گردوی خرد شده فراوان به مواد اولی اضافه میکنن که اسمش دوگماج.

3. این پیش غذا تو هر شهری به یک شکل خاص و سلیقه ای هست ولی بدلیل سنتی بودن فوق العاده مقوی و لذیذ حتما واسه عزیزانتون اماده کنید میتونی بنا به سلیقه خودتون موادی کم و مواد جدیدتری جایگزین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/558445/قوت-پیش-غذای-لذیذ-همدانی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up