طرز تهیه – فتۀ الباذنجان –

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله سرآشپز – سمیه دیندار: در این مطلب طرز تهیه نوعی غذای عربی، که با بادنجان و پنیر موزارلا در ست شده است را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • بادنجان بزرگ: 3 عدد
  • پنیر موزارلا (رنده شده): 1.5 پیمانه
  • گوجه فرنگی بزرگ (پوست کنده و خرد شده): 3 عدد
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز (خرد شده): 1 عدد
  • سیر (خرد شده): 2 حبه
  • پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل شیرین: سه چهارم قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر جوز هندی: 1 پنسه
  • پودر پونه کوهی: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پودر دارچین: به میزان لازم
  • آب: 1 پیمانه
  • برگ بو: 2 عدد
  • نان پیتا: 4 عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • خلال بادام (تست شده): یک سوم پیمانه
  • جعفری (ساطوری خرد شده): یک چهارم پیمانه

فتۀ الباذنجان

 

 

روش پخت:

1. پوست بادنجان را گرفته و از طول به برش های ضخیم تقسیم کنید. سپس به مدت 30 دقیقه در مقداری آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. بعد آبکش کرده و داخل تابه ای به همراه مقداری روغن دو طرف آن را سرخ کنید. بعد آن را داخل توری سیمی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

2. گوجه فرنگی و پیاز را به همراه روغن زیتون داخل تابه ای بریزید. سپس مقداری نمک روی آن پاشیده و با حرارت متوسط به بالا تفت دهید. (در این حین مواد را زیر و رو کنید تا پیاز سرخ و کاراملی شود.)

3. هنگامی که پیاز قهوه ای رنگ شد، فلفل قرمز خرد شده و سیر را به آن افزوده و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

4. پودر فلفل قرمز، پودر فلفل شیرین، پودر تخم گشنیز، پودر دارچین، پودر جوز هندی، پودر پونه کوهی (یا پودر آویشن) و پودر فلفل سیاه را به مواد افزوده و به مدت 10 ثانیه هم بزنید تا بوی ادویه به مشام برسد. سپس آب، برگ بو و مقدار نمک به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود. بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

5. چهار عدد نان پیتا را به وسیله قیچی خرد کرده داخل سینی فر چیده و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کمی تست شود، سپس خارج کرده و کنار بگذارید.

6. بادنجان های سرخ شده را خرد کنید، بعد آن را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید (ممکن است مخلوط گوجه فرنگی سرد شده باشد، بنابراین بعد از افزودن بادنجان آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. اگر مخلوط خیلی سفت بود یک دوم پیمانه آب به آن افزوده و هم بزنید تا رقیق شود، بعد از روی حرارت بردارید.)

7. نان پیتای تست شده را داخل ظرف نسوز گودی بریزید. سپس مخلوط بادنجان را روی آن ریخته و با پشت قاشقی آن را صاف کنید.

8. پنیر موتزارلا را روی مواد ریخته و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا پنیر ذوب شده و طلایی رنگ شود.

9. خلال بادام را به همراه 1 قاشق چایخوری روغن مایع داخل تابه ای ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید. بعد مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ و معطر شود.

10. جعفری خرد شده و بادام تست شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/562793/طرز-تهیه-فتۀ-الباذنجان

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up