املت پنیر و گوجه فرنگی، رژیمی و مناسب هر سه وعده غذایی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

املت پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه:

1-شش مورد اول از لیست مواد لازم را در یک کاسه با یکدیگر ترکیب کنید، با یک قاشق یا همزن بهم بزنید.

2-یک ماهی تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. میکس تخم مرغ را اضافه کنید و تا زمانی که لبه های آن شروع به آماده شدن کردند به پختن ادامه دهید. به آرامی لبه های میکس تخم مرغ را با یک کفگیر بلند کنید. ماهی تابه را خم کنید تا میکس تخم مرغ نپخته با کفه ماهی تابه تماس پیدا کند. دو دقیقه یا تا زمانی که میکس تخم مرغ تقریبا پخته شود به پختن ادامه دهید. پنیر را روی تخم مرغ بریزید. گوجه فرنگی را روی نیمی از املت بریزید و سپس نیم دیگر را روی آنها برگردانید.

3-املت را از وسط به دو نیم کنید، و هر نیمه را در یک بشقاب قرار دهید. اگر دوست داشتید رویش گشنیز تازه بریزید و بلافاصله سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای دو وعده است. هر وعده شامل نیمی از املت است.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این املت است.

  • کالری: 147
  • کالری از چربی در یک وعده: 0.0 درصد
  • چربی در یک وعده: 7.7 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 3.4 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 3 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.9 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 13.9 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 3.8 گرم
  • فیبر در یک وعده: 0.5 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 190 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 1.4 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 510 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 132 میلی گرم


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/558218/املت-پنیر-و-گوجه-فرنگی-رژیمی-و-مناسب-هر-سه-وعده-غذایی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up