طرز تهیه دمی مرغ و نخود فرنگی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز پخت دمی مرغ و نخود فرنگی,نحوه پخت دمی مرغ و نخود فرنگی

طرز تهیه دمی مرغ و نخود فرنگی

 

مواد لازم برای دمی مرغ و نخود فرنگی :

 برنج  3 پیمانه
 مرغ یک ران کامل یا نصف سینه 
 نخودفرنگی 1 پیمانه 
 پیاز دو عدد 
نمک، فلفل و زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم

 

طرز تهیه دمی مرغ و نخود فرنگی :

مرغ را با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز بگذاريد بپزد و آب آن در حد یک فنجان بماند بعد از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید پیاز دوم را خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید مرغ را به آن اضافه کنید و زردچوبه و فلفل و ادویه پلویی بزنید و نخودفرنگی را هم اضافه کنید (اگر نخودفرنگی تازه دارید ده دقیقه تا یک ربع آبپز کنید مال من نخود فرنگی تازه بود) و برنج و آب مرغ و آب به اندازه ای که یک بند انگشت روی برنج آب باشد را  داخل قابلمه بریزید و نمک هم اضافه کنید تا زمانی که آب آن کشیده شود بعد شعله را کم کنید و بگذاريد دم بکشد.

 

گردآوری: بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

keyboard_arrow_up