طرز تهیه رول پنیر و ژامبون

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز تهیه رول پنیر و ژامبون,نحوه پخت رول پنیر و ژامبون

طرز تهیه رول پنیر و ژامبون

 

طرز تهیه رول پنیر ژامبون :

اول کناره های نان تست که قهوه ای و خشک تر است را با چاقو می بریم و بعد با وردنه روی هر برش نان تست می کشیم تا نازک و منسجم شود. بهتر است از نان تست های نرمتر استفاده کنید.

 

نان که نازک شد روی آن یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر می گذاریم و کمی آویشن می پاشیم.

 

بعد آرام رول می کنیم.

دو تا تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از حالت لختگی در بیاید و بعد رول ها را اول داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری می غلطانیم تا همه جای آن پوشیده شود. 

 

قسمت تخم مرغ و آرد سوخاری را من دو بار انجام دادم.

روغن را داغ کرده و رول ها را داخل روغن سرخ می کنیم.

البته نان وقتی سرخ می شود، روغن زیادی هم جذب می کند، نه اینکه روغن از آن بچکد نه، ولی روغنی که داخل تابه ریختید، پس از پایان کار، نیست و نابود می شود، پس این را در نظر داشته باشید.

 

گردآوری: بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up