با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
طرز تهیه خورش سیب و آلبالو
خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز برای خورش سیب و آلبالو :
مغز ران گوسفند | 200 گرم |
سیب سبز | 1 عدد |
کنسرو گوجه فرنگی | یک دوم عدد |
آب آلبالو | 200 میلی لیتر |
شکر | 20 گرم |
آلبالو (بدون هسته) | 200 گرم |
لیمو ترش (آب گرفته شده) | 1 عدد |
پیاز داغ | 10 گرم |
قرص عصاره گوشت | 1 عدد |
زردچوبه | یک دوم قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش سیب و آلبالو :
پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های 1.5 در 1.5 سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.
شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
گوشت را همراه با مقداری روغن داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از 1 یک دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه
کنید و به مدت 60 دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.
آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
تکه های سیب را به مدت 5 دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.
20 دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.
منبع : bartarinha.ir – مجله سرآشپز – نگین نورخدایی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.