طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت خورش سیب و آلبالو,درست کردن خورش سیب و آلبالو

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

 

خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

 

مواد مورد نیاز برای خورش سیب و آلبالو :

 مغز ران گوسفند 200 گرم 
 سیب سبز  1 عدد
 کنسرو گوجه فرنگی  یک دوم عدد
 آب آلبالو  200 میلی لیتر
شکر 20 گرم
آلبالو (بدون هسته) 200 گرم
لیمو ترش (آب گرفته شده) 1 عدد
پیاز داغ 10 گرم
قرص عصاره گوشت 1 عدد
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو :

پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های 1.5 در 1.5 سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.

 

شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

گوشت را همراه با مقداری روغن  داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از 1 یک دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه

کنید و به مدت 60 دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.

 

آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

 

تکه های سیب را به مدت 5 دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.

 

20 دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.

 

منبع : bartarinha.ir – مجله سرآشپز – نگین نورخدایی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up