قارچ شکم پر؛ ارزان و اعیانی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله زندگی ایده آل: خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.

مواد لازم:

  •   قارچ درشت 200 گرم
  •   گرد نان 50 گرم
  •   پنیر موتزارلا 75 گرم
  •   جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
  •   روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

قارچ شکم پر ارزان و اعیانی
روش تهیه:

1.  ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

2.  ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.

 

3. قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.

 

نکته:

1. قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.

 

2. به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت ندارد ضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/63082/قارچ-شکم-پر-ارزان-و-اعیانی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up