با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مواد لازم:
- گوشت سردست گوساله: 500 گرم
- گوشت قلوه گاه گوسفندی: 200 گرم
- پیاز (چرخ شده): 200 گرم
- روغن: یک پیمانه کوچک
- نمک: 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
- تخم مرغ: یک عدد
- زعفران (آب کرده): 2 قاشق سوپ خوری
1. ابتدا گوشت قلوه گاه و سردست را یک بار نمک زده و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال نگهدارید.
2. سپس پیاز را چرخ کرده، آب پیاز را گرفته به طوری که خیلی خشک نشود و خیلی هم آب نداشته باشد.
3. پیاز و گوشت را مخلوط کرده و فلفل سیاه پودر شده، زعفران و تخم مرغ را اضافه کرده و 32 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید و کاملا ورز دهید تا چسبندگی کامل را داشته باشد.
توصیه و نکات:
1. گوشت را 2 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
جایگزین های احتمالی:
در نبود قلوه گاه گوسفندی از ران گوساله و قلوه گاه گوساله استفاده نمایید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/601872/طرز-تهیه-کباب-دیگی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.