طرز تهیه کباب دیگی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: کباب دیگی یا کباب تابه ای یکی از کباب های سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.


زمان آماده سازی:
10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

سطح دشواری: متوسط

مقدار سرو: برای 5 نفر

مواد لازم:

  • گوشت سردست گوساله: 500 گرم
  • گوشت قلوه گاه گوسفندی: 200 گرم
  • پیاز (چرخ شده): 200 گرم
  • روغن: یک پیمانه کوچک
  • نمک: 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زعفران (آب کرده): 2 قاشق سوپ خوری

 

 

کباب دیگی
طرز تهیه:

1. ابتدا گوشت قلوه گاه و سردست را یک بار نمک زده و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال نگهدارید.

 

2. سپس پیاز را چرخ کرده، آب پیاز را گرفته به طوری که خیلی خشک نشود و خیلی هم آب نداشته باشد.

 

3. پیاز و گوشت را مخلوط کرده و فلفل سیاه پودر شده، زعفران و تخم مرغ را اضافه کرده و 32 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید و کاملا ورز دهید تا چسبندگی کامل را داشته باشد.

 

4. سپس کف تابه را با روغن کمی چرب کرده گوشت را در تابه به قطر نیم سانت تا یک بند انگشت پهن کنید، بعد آن را با کفگیر چوبی حالت بدهید و برش دهید تا برش ها به شکل کباب سیخی در آیند. دقت داشته باشید که حرارت نباید خیلی زیاد باشد تا روی کباب شما برشته شود و مغز آن خام بماند و یا نباید حرارت اینقدر کم باشد که کباب شما آب بیندازد.

توصیه و نکات:

1. گوشت را 2 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.

2. آب پیاز را کامل بگیرید. پیاز را 2 ساعت زودتر چرخ کنید، روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهدارید.

جایگزین های احتمالی:

در نبود قلوه گاه گوسفندی از ران گوساله و قلوه گاه گوساله استفاده نمایید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/601872/طرز-تهیه-کباب-دیگی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up