با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
نحوه پخت کتلت جعفری و سویا
مواد لازم برای کتلت جعفری و سویا :
سویای ریز | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی آب پز شده | ۶۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
جعفری خرد شده | ۱۰۰ گرم |
گشنیز | ۳۰ گرم |
پودر سیر | در صورت دلخواه |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
پیاز | ۱ عدد |
روغن و ادویه | به میزان لازم |
طرز تهیه کتلت جعفری و سویا :
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید.
تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود. (در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.)
در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.
منبع : bartarinha.ir
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/cutlet2-parsley2-soy1.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.