با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: این توپک های جگر و گوشت چرخکرده غذایی خوشمزه و سرشار از آهن هستند که برای کسانی که کم خونی دارند بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- جگر گوسفندی: 300 گرم
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- فلفل سبز (خرد شده): 3 عدد
- فلفل قرمز (خرد شده): یک عدد
- گوشت چرخ کرده: 100 گرم
- برگ ریحان (خشک): 2 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ: یک عدد
- پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
- بلغور گندم (پخته): 2 پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
مواد لازم رویه:
- کره: یک قاشق سوپ خوری
- پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
1. جگر، پیاز و فلفل سبز و قرمز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. مواد را به ظرف مناسبی انتقال داده و گوشت چرخ کرده، برگ ریحان خشک، تخم مرغ، بلغور گندم (پخته)، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید.
4. توپک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی برشته شود.
5. برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را در آن کمی تفت دهید. این مخلوط را روی توپک ها بریزید و سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/670480/توپک-جگر-گلولههایی-سرشار-از-آهن
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.