با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد
- برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم
- پیاز (کوچک): 2 عدد
- آب گرم: 175 میلی لیتر
- خمیرمایه: یک دوم قاشق چای خوری
- آرد: 250 گرم
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
- شکر: یک قاشق چای خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
1. خمیرمایه را در آب گرم حل کنید و در محلی گرم قرار دهید تا پف کند.
2. آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و سپس خمیرمایه ور آمده را اضافه و مخلوط کنید.
4. دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید.
5. گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.
6. سینی فر را حدود 40 الی 45 در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/670605/نان-فوکاسیا-نان-ایتالیایی-با-گوجه-گیلاسی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.