با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
ماهنامه سفره ایرانی: حمص (Hummus) یا نخود – ارده، یک خوراک مدیترانه ای – عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این غذا به دلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین C و پروتئین است. همچنین دارای فیبر فراوانی است که برای سیستم گوارش بدن مفید است. این غذای بدون گوشت، گزینه خوبی برای گیاهخواران است.
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- نخود (پخته): 2 پیمانه
- ارده: یک پیمانه
- سیر (ریز خرد شده): 3 حبه
- آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
- روغن زیتون: 4 قاشق، سوپ خوری
- زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.
2. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.
3. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)
4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
- فلفل قرمز: 2 عدد
- برگ رزماری: یک عدد
- سیر: یک بُته
- شکر: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.
2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.
3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.
4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
- چغندر درشت (پخته): 2 عدد
- آب لبو: به مقدار لازم
- برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.
2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.
3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
- کره: 200 گرم
- ژامبون: 100 گرم
- فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
- دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.
2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.