چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت بدونیم: باز هم یک دستور غذای ساده و در عین حال خوشمزه که با رول مرغ و ژامبون و پنیر درست میشه. من خودم قبل از این که این دستور تهیه رو ببینم مرغ ها رو  می کوبیدم تا نازک و پهن بشن اما به سختی رولشون میکردم یا وا می رفت یا ژامبون ازش بیرون میزد. اما اینجا فهمیدم که روش های بهتری هم برای درست کردن این غذا هست.

مواد لازم:

  • ۴ عدد سینه مرغ
  • ۲۵ عدد بیسکویت ترد
  • ۴ تا ۵ عدد نان تست
  • ۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • ۸ ورق ژامبون
  • ۸ ورقه پنیر
  • ۳ قاشق چای خوری سس خردل
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل به اندازه کافی

 

دستور تهیه چیکن کوردون بلو
 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

طرز تهیه:

1- ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

 

 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

2- نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.

 

 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

 

 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

3- آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.

 

4- سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.

 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

 

5-  ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.

 

 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

6- با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید.

 

7- سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.

 

 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

8- روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.

 

 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

9- تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.

 

10- مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.

 

 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

10 -برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.

 

 

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

11- قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/668197/چیکن-کوردون-بلو-رول-مرغ-و-ژامبون-و-پنیر

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up