طرز تهیه دلمه فلفل به سه روش

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

برترین ها: دلمه‌ها انواع زیادی دارند از دلمه‌های برگ مو و کلم و کاهو گرفته تا دلمه سبزیجاتی مثل کدو، بادمجان، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز. در اینجا طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل خوشمزه را آموزش می‌دهیم.

دلمه فلفل با بلغور و کشمش

مواد لازم :

  •     آب مرغ یا آب سبزی: 450 گرم
  •     هویج متوسط خردشده: یک عدد
  •     پیاز کوچک خردشده: یک عدد
  •     بلغور: سه‌چهارم فنجان
  •     کشمش یا گیلاس خشک: یک‌سوم فنجان
  •     پنیر موزارلا خردشده: سه‌چهارم فنجان
  •     فلفل‌دلمه‌ای رنگی: 4 عدد
  •     آب: یک‌دوم فنجان
  •     بادام یا گردوی خردشده تفت‌داده: 2 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل

1. آب مرغ، پیاز و هویج را روی حرارت به جوش آورید، شعله را کم کنید و بعد کشمش و بلغور را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر صبر کنید.

 

2. سپس آب مخلوط را دور بریزید. فلفل دلمه‌ای‌ها را  نصف کنید و تخم شان را بگیرید. پنیر را با مواد مخلوط کنید و داخل فلفل‌ها بریزید.

 

3. فلفل‌ها را در قابلمه بگذارید و یک‌دوم فنجان آب هم بریزید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و در ظرف را ببندید.

 

4. 5 تا 10 دقیقه بگذارید تا کمی نرم شوند. مغزها را روی مواد داخل فلفل‌ها بپاشید و سرو کنید. (برای2 نفر)

 

دلمه فلفل ایتالیایی


مواد لازم برای 6-4 نفر

  •       گوشت چرخ‌کرده: 400 گرم
  •       برنج: یک‌دوم پیمانه
  •       فلفل دلمه‌ای قرمز: 6 عدد
  •       روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  •       سیر: 2 حبه ساطوری
  •       پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
  •       لوبیا سبز آب‌پز: 100 گرم خرد شده
  •       نمک و فلفل: به میزان لازم
  •       گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد خرد شده
  •       پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری
  •       پودر پیاز: 2 قاشق چای‌خوری
  •       سرکه: یک‌چهارم پیمانه
  •       آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  •      شکر: یک قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل

 روش تهیه:

 

1. برای تهیه سس گوجه‌فرنگی، پودر سیر،‌ یک دوم پیمانه آب، پودر پیاز،‌ سرکه و شکر را 30 دقیقه در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط بجوشانید. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و در 5 دقیقه آخر پودر آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

2 – برنج را به همراه یک پیمانه آب و یک قاشق چای‌خوری نمک 20 دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

3 – روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را 3 دقیقه تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. لوبیا را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

4 – سر فلفل‌ها را بریده و داخل آن را خالی کنید. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد داغ کنید. در یک کاسه، برنج را با مایه گوشت و یک‌چهارم پیمانه از سس گوجه‌فرنگی را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. داخل فلفل‌ها را با مایه گوشت و برنج پر کنید و در فلفل‌ها را ببندید.

5 – یک ظرف نسوز را چرب کنید. سس گوجه‌فرنگی را کف آن ریخته و فلفل‌ها را در آن بچینید. دلمه‌ها را 50 دقیقه در فر بپزید و هر 15 دقیقه از سس گوجه‌فرنگی روی آن بریزیدفوت آشپزیدر صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر موتزارلای رنده شده با مایه برنج مخلوط کنید.

 

دلمه فلفل پاپریکا


موادلازم:

  •     فلفل پاپریکا بزرگ (دو نیم شده): 4 عدد
  •     گوشت (چرخ شده): 300 گرم
  •     سیر (خردشده): 2 حبه
  •     پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  •     قارچ (نگینی خردشده): 100 گرم
  •     گوجه فرنگی (خردشده): 2 عدد
  •     جعفری (خردشده): 1 ق س
  •     پنیر موتزارلا: حدود 150 گرم
  •     نمک و فلفل: به میزان لازم
  •     روغن مایع: به میزان لازم

 

طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل
روش تهیه:
 
1. پیاز را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار داده تا سبک و کمی طلایی رنگ شود. بعد سیر را به آن افزوده و پس از 30 ثانیه گوشت را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد قارچ و جعفری را افزوده و تفت دهید.

2. گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

3. قابلمه ای را پر از آب کرده و بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و فلفل پاپریکا (از قبل هر کدام را به دو نیم تقسیم کرده و محتویات داخل آن ها بیرون آورده شده) را داخل آن قرار دهید و چند دقیقه بگذارید تا نرم شود. بعد فلفل را از آب خارج  کرده، به صورتی که آبی داخل آن نماند.

4. فلفل ها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب شده، بچینید و داخل آن را با مخلوط گوشت پر  کنید. بعد روی آن پنیر موتزارلا بریزید تا تمام سطح فلفل را بپوشاند (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).

5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد و پنیر طلایی رنگ شود. 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up