پلوی گوشت و نخودفرنگی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: اگر به دنبال یک غذای جدید و متفاوت هستید پیشنهاد میکنیم این پلو را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • گوشت گردن گوسفندی: 750 گرم
  • برنج: یک پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • زعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  • سرکه: یک الی 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز (گردشده): یک عدد
  • سیر (ریز خردشده): 2 حبه
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
  • نخودفرنگی: 200 گرم
  • استاک سبزیجات: 2 پیمانه
  • نمک: یک قاشق چای خوری

 

پلوی گوشت و نخودفرنگی

 

طرز تهیه:


1. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

 

2. گوشت گردن گوسفندی را در آن تفت دهید تا برشته شود.

 

3. گوشت را کنار گذاشته و سرکه را روی آن بریزید.

4. دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون باقیمانده را در ظرفی جداگانه روی حرارت گرم کنید و پیاز و سیر ریز خردشده را در آن تفت دهید.

 

5. گوشت تفت داده شده، را اضافه کرده و فلفل سیاه و نمک بزنید و حدود 10 دقیقه به تفت مواد ادامه دهید.

6. زعفران ساییده و دم کشیده و نخود فرنگی را اضافه کنید.

 

7. استاک سبزیجات را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بماند.

 

8. سپس برنج را اضافه کنید (در صورت نیاز مقدار دیگری استاک سبزیجات بیفزایید) و ظرف را حدود 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پلو بپزد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/661035/پلوی-گوشت-و-نخودفرنگی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up