طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت هات داگ مک و پنیر,مواد لازم برای تهیه هات داگ مک و پنیر

طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

 

تعداد: 8 نفر

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایت

 

مواد لازم برای تهیه هات داگ مک و پنیر :

 ماکارونی شکلی  دو پیمانه
 کره دو قاشق غذاخوری 
 آرد سفید  دو قاشق غذاخوری
شیر  دو پیمانه 
پنیر چدار، رنده شده 1.5 پیمانه
هات داگ 8 عدد
نان هات داگ 8 عدد
نان تست برشته نصف پیمانه
پودر چیلی (اختیاری) به میزان لازم

 

طرز تهیه هات داگ مک و پنیر :

فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. ماکارونی را بپزید و آبکش کنید و آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید.

 

شیر را به طور یک جا اضافه کنید و هم بزنید. مایع را تا حدی که غلیظ شود و حباب روی آن ایجاد شود روی شعله حرارت دهید. پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز ماکارونی ها را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

 

در یک ظرف مستطیلی هات داگ ها را داخل نان بگذارید، مقداری ماکارونی و پنیر روی آن بریزید. روی آن نان تست برشته و در صورت تمایل پودر چیلی بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید و به مدت 10 دقیقه آنها را بپزید. باقی مانده پنیر را روی هر کدام از ساندویچ ها بریزید و سرو کنید.

 

منبع : bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up